Keressük a Kisalföld Sztárját!

 

Harmadik alkalommal keresik a Kisalföld Sztárját, idén azonban minden eddiginél nagyobb a tét: a nyertes duettet énekelhet Vastag Csabával, négy biztos fellépése lehet Győrben és környékén, írunk róla egy cikket lapunkban, sőt, a győztes dalát egy hónapig játssza a Győr+ Rádió.

 

A zenés-táncos tehetségkutatót a Kisalföld Vágta keretén belül a gyirmóti Rodeo Ranch Szabadidőparkban rendezik meg: az előválogatót május 16-án 17 órától tartják a szervezők, ahol két számot adhatnak elő a jelentkezők.

A döntő május 18-án 19.30-kor kezdődik a hivatalos vágtafutamok után, ahol a továbbjutók több ezer néző előtt mutathatják meg tehetségüket.

„Olyanok léphetnek fel, akik eddig nem kaptak lehetőséget, igazi zenei csemegére számíthat a közönség.

Tavaly például country dalokat éneklő, s magát bendzsón kísérő fiú lett a befutó, de fellépett rock- és punkzenekar is, illetve több táncos is elkápráztatta a vágtára kilátogatókat” – mondta el Tóth Szilárd, a Kisalföld Vágta főszervezője.

A döntősök mentora pedig Vastag Csaba lesz, az X-Faktor sztárja, aki véleményével segít dönteni a közönségnek.

Ugyanis csak a publikum szavazhat a helyszínen, így a fellépőknek érdemes minél több szurkolót elhívnia az eseményre.

A döntő után Vastag Csaba ad koncertet. A Kisalföld Vágtáról részletesen egyébként múlt heti számunkban már beszámoltunk, de az eseményig még visszatérünk rá, több érdekesség kiderül lapukból.

 

A tehetségkutatóra a kisalfoldsztarja@gyorplusz.hu e-mail címre várjuk a jelentkezéseket, kérjük, írja meg korát, elérhetőségét, illetve mellékeljen egy rövid bemutatkozást is.