Pünkösdi Lovastalálkozó

PÜNKÖSDI LOVASTALÁLKOZÓ

„….sok ezer kis erő közös célra egyesülve hasznos és nagy művet teremthet…..”

/gróf Széchenyi István/

 

A 2013-es év a Kisalföld Vágta életében új mérföldkőnek számít, mert a Vágta koncepcióhoz csatlakozva a rendezvény célja- nem csak a ' lovas nemzet a magyar ' országimage kialakítása,hanem a régió lovasainak stílustól,szakàgtól független közös megjelenése ,találkozója!

Az ország legismertebb lovas találkozója az alföldön megrendezésre kerülő nyeregszemle,ahol többszáz lovas érkezik több tíz,néha száz kilométerről lóháton.

A ' PÜNKÖSDI LOVAS TALÁLKOZÓ ' a nyugat-magyarországi régió lovasainak ad lehetőséget ,hogy megismerjék egymást ,játékos versenyekben kipróbálják tudásukat,majd este a tábortűz mellett megosszák egymással lovas élményeiket, új barátokra találjanak !

Mutassuk meg mi Szigetközi,Rábaközi,Bakony vidéki lovasok,hogy a kisalföldön is komoly lovas élet van és képesek vagyunk a közös cél - lovashagyományaink népszerűsítése érdekében összefogni!

VÁRUNK MINDEN LÓSZERETŐ LOVAST ÉS FOGATOST 2013.MÁJUS 17-20 IG NYUGAT-MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB LOVASTALÁLKOZÓJÁRA A GYIRMÓTI RODEO RANCHRE A KISALFÖLD VÁGTA RENDEZVÉNYÉRE !

Külön díjazásban részesül a legtávolabbról érkező lovas és a legnagyobb létszámban érkező csapat!

 

Nyeregbe vidék!

  Nyomtatás Vissza
  Küldje tovább!