Hamza Viktória Szabadidomító

HAMZA VIKTÓRIA - SZABADIDOMÍTÓ

 

 Hamza Viktória vagyok,17 éves komáromi diáklány.

A lovaglást 5 éve kezdtem el autodirakta módon tanulni.2 éve az interneten rátaláltam egy videóra,ahol egy számomra akkor még ismeretlen lovas 7 lovával bemutatót tartott.

A különleges az volt benne,hogy a lovakon semmilyen kényszerítő eszköz vagy szerszám nem volt és mégis nagy fegyelemmel hajtották végre amit kért tőlük. Ez a különleges ember „Jean Francois Pignon”,Ő a lovak szabadon idomításának nagymestere.

Ettől a perctől fogva minden amit a lovakról tudtam és gondoltam átértékelődött bennem.

Remélem ezt egyre több lovas és lóval foglalkozó ember fogja így érezni!

A bemutatót 2 lovammal adom elő,Babszi 6 éves félvér kancapóni.Vele 2 éve foglalkozom.A másik lovam Szirén, 3 éves Haflingi kanca.Vele 1 éve foglalkozom.

Bemutatóztunk már több vidéki lovasrendezvényen,de a legnagyobb büszkeséggel azt tölt el,hogy a 2010-es évben felléptünk az OTP-Bank Lovas Világkupán és az Equifest Lovasgálán is.

 

Itt ragadom meg az alkalmat,hogy megköszönjem a Kisalföld Vágta Rendezőségének,hogy lehetőséget biztosítottak egy ilyen színvonalú lovas rendezvényen.

 

Jöjjenek el a Kisalföld vágta 3 napos rendezvényére és nézzék meg a bemutatómat és amennyiben tetszett díjazzák azt tapsukkal.

 

Köszönettel: Hamza Viki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Nyomtatás Vissza
  Küldje tovább!